hu

Felnőttképzés

A Budapesti Gazdasági Egyetemen működő Keleti Üzleti Akadémiai Központ (OBIC) gondozásában, egy év kihagyás után 2023 őszétől újra elindul a korábban méltán nagy népszerűségnek örvendő Távol-keleti kultúra és menedzsment képzés.

Az OBIC általános célja a magyar gazdaság versenyképességének fejlesztése a kelet-ázsiai régió tapasztalatainak megértésén keresztül.A globális kereskedelem és gazdaság változásai napjainkban még inkább felértékelik a régióban rejlő lehetőségeket, melyek kiaknázása viszont jól felkészült üzleti szakemberek nélkül elképzelhetetlen. Más kultúrkörből érkező emberek esetében azonban elengedhetetlen a partner kulturális hátterének ismerete és megértése. Ezt az ismeretanyagot hivatott a Távol-Keleti Kultúra és Menedzsment Tréning átadni azoknak a vállalati és közigazgatási szakembereknek, akik munkájukból vagy nyelvi és kulturális orientációjukból kifolyólag érdeklődnek a Távol-Kelet iránt.

A Magyarországon egyedülálló kurzus keretében az elméleti tudás mellett hangsúlyos szerepet kap a gyakorlati képzés is. A tanfolyamot kiváló oktatók, a távol-keleti régió szakértői tartják kidolgozott és rendkívül érdekes tematika alapján. A kurzus alapjául szolgáló tankönyv elérhető minden érdeklődő számára.

A képzés időtartama: 2023 szeptember végétől május közepéig (összesen 136 óra)

A képzés nyelve: magyar

A képzés formája: online, tömbösített formában péntekenként (2x3 óra)

A képzés díja: 175.000 Ft + ÁFA

A jelentkezési lap ITT érhető el.

A képzésről további információk itt érhetőek el: Távol-keleti kultúra és menedzsment képzés